• Lorem ipsum

Het juiste tuingereedschap vindt u bij Barntools

31 Jul 2019

Het juiste tuingereedschap

Wilt u graag een nieuwe tuin aanleggen bij uw woning of pand? Of bent u van plan om uw tuin eens goed aan te pakken met het juiste onderhoud? Zorg er dan voor dat u het juiste tuingereedschap in huis heeft. Met goed tuingereedschap kunt u makkelijker en sneller te werk gaan. Bent u van plan om een nieuw terras aan te leggen? Wilt u een perfect gazon realiseren? Of wilt u uw tuin en terras stralend schoonhouden? Met het juiste tuingereedschap is het allemaal mogelijk. Maar welk tuingereedschap heeft u precies nodig? De specialisten van Barntools helpen u graag middels dit blog. Wij geven u namelijk tips voor het vinden van tuingereedschap dat past bij uw klus. Benieuwd geworden? Lees dan snel verder.

 

 

Onderhoud van uw gazon

Wilt u een nieuwe tuin realiseren? Dan mag een mooi gazon uiteraard niet ontbreken. Wanneer het gras eenmaal gelegd is, is het van belang dat het goed onderhouden wordt. Hiervoor schaft u bij ons een goede bosmaaier aan. De bosmaaier in het assortiment van Barntools is uitgerust met een 2 Takt motor met een vermogen van 1,2 Kw, 1,6 PK. Met deze bosmaaier is het heel eenvoudig om de kanten van uw gazon netjes bij te houden. Daarnaast kan een bosmaaier worden ingezet om ruiger terrein te maaien. U kunt bijvoorbeeld prima houtachtige gewassen met dit apparaat snoeien. Wilt meer informatie over de bosmaaier in ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

Bstrating van uw tuin

Wilt u ‘s zomers kunnen genieten van uw tuin op een prachtig terras? Of wilt u gemakkelijk uw auto kunnen parkeren op een oprijlaan voor het huis? Ga dan aan de slag met het bestraten van uw tuin. Barntools heeft verschillende soorten gereedschap die u daarbij kunnen helpen. Zo hebben wij bijvoorbeeld verschillende steenknippers in ons assortiment. Met een steenknipper is het heel eenvoudig om uw stenen in de juiste vorm te knippen. Let bij de aanschaf van een stenenknipper op de hoogte waarmee de machine kan knippen. Uiteraard kunt u altijd een van onze specialisten om hulp vragen. Zij voorzien u graag van advies op maat. Is de volledige bestrating gelegd? Werk het terras of de oprijlaan dan netjes en egaal af met de hulp van een trilplaat. De gewenste trilplaat is uiteraard ook te vinden in het assortiment van Barntools.

 

 

Zo houdt u uw tuin schoon en netjes

Een nieuw terras of oprijlaan kan naar verloop van tijd vuil worden of groen uitslaan. Wilt u het vuil en groen effectief verwijderen van uw bestrating? Schaf dan een hogedrukreiniger aan. Barntools verkoopt een zeer goede hogedrukreiniger die onder andere toe te passen is bij steen, hout, metaal en plastic. U kunt dus naast uw terras ook uw overkapping, schuur of andere tuinelement reinigen met deze hogedrukreiniger.

 

 

Neem contact met ons op

Middels deze blog hopen wij dat wij u voldoende tips hebben gegeven voor het vinden van het juiste tuingereedschap voor uw klus. Bekijk snel de producten in onze webshop en bestel direct. Uiteraard kunt u voor verdere vragen of advies op maat ook contact opnemen met onze specialisten via 06 5390 1925 en [email protected]. Zij helpen u graag met het vinden van passend tuingereedschap.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »