• Lorem ipsum

Hulpmiddelen voor veilig transport

22 Aug 2019

Transport hulpmiddelen voor veilig verplaatsen

Bij transport hulpmiddelen kunt u denken aan twee soorten toepassingen. Dat zijn ten eerste hulpmiddelen in het kader van de Arbowetgeving, of wel transportmiddelen die veilig tillen op de werkvloer mogelijk maken. Die Arbowetgeving is er niet voor niets. Want rug- en knieklachten zitten in een klein hoekje. Maar liefst 1 op de 3 werknemers heeft last van lichamelijke klachten door verkeerd of te zwaar tillen. Vooral rugklachten komen veel voor. Ergonomie op de werkplek speelt dus een belangrijke rol. Handig dus dat er verschillende transport hulpmiddelen in de handel zijn die veilig tillen en verplaatsen mogelijk maken, zoals steekwagens, palletwagens, mobiele heftafels en takels.

 

Transport hulpmiddelen voor veilig vervoeren

Bij transport hulpmiddelen kunt u ook denken aan het veilig vervoeren van goederen. Dat transport kan plaatsvinden in een vrachtwagen, een aanhanger of achterin een een bus. Om de lading vast te zetten zijn er bijvoorbeeld transport hulpmiddelen als spanbanden. En voor vervoer in een aanhanger zijn er onder andere aanhangernetten en aanhangeropbergkisten.

 

Oriënteren op hulpmiddelen voor transport

Zoals u ziet zijn er diverse mogelijkheden en hulpmiddelen voor veilig transport. Daarin maken we onderscheid in de vorm van het veilig verplaatsen in verband met de Arbowetgeving en het veilig vervoeren van goederen. Barntools heeft een zeer uitgebreid assortiment aan hulpmiddelen voor het veilig tillen en het veilig transporteren van goederen. Wij kunnen u dus ook uitstekend adviseren over wat u voor uw situatie precies nodig heeft.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »