• Lorem ipsum

Meubels en auto’s zo goed als nieuw met straalgereedschap

21 Nov 2019

Verschil in straalmiddel

Zandstralen is eigenlijk het onder hoge druk blazen van schurende korrels op materiaal. Hierdoor wordt onder andere lak, vuil of verf in een mum van tijd weggeschuurd. Er zijn veel verschillende soorten.

 

Efficiëntie van zandstralen

Met gebruik van een straalcabine kunt u ontzettend efficiënt lak, vuil en verf van meubilair en auto onderdelen verwijderen. Met de machine kunt u namelijk op een veilige manier voorwerpen zandstralen. Niet alleen is het gebruik van de straalcabine erg eenvoudig, maar het veroorzaakt ook nog eens geen luchtverontreiniging. Daarom kunt u het gerust in uw eigen garage of werkplaats gebruiken. Het zandstralen gebeurt namelijk in de speciale cabine waardoor er geen zand of stofwolken vrijkomen.

 

Voor grote en kleine klussen

Straalgereedschap zoals de straalcabine is niet alleen ideaal voor grote klussen zoals het reinigen en restaureren van meubilair, maar ook kleine klusjes worden er zo mee geklaard. Straalgereedschap wordt bijvoorbeeld veel gebruikt door instrumenten- en sieradenmakers. Er kan namelijk zeer secuur mee gewerkt worden. Het straalgereedschap wordt dus gebruikt met veel verschillende klussen. U kunt er zelf ook mee aan de slag, als hobby of zelfs als professioneel restaurateur.

 

Het juiste straalpistool

Elk apparaat dat gebruikt wordt om te zandstralen is voorzien van een straalpistool, ook de straalcabine. Daardoor zijn straalpistolen in heel veel verschillende soorten en maten te krijgen. Let er dan ook altijd goed op dat u een straalpistool kiest dat past bij uw straalcabine of -kast. Heeft u hier een vraag over, dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

 

Zelf klussen met straalgereedschap

Door de schurende korrels zal ook het straalgereedschap zelf op den duur gaan slijten. Daarom kunt u ook bij ons terecht voor losse onderdelen die u gemakkelijk kunt vervangen. Door deze accessoires hoeft u dus niet een heel nieuwe machine te kopen, enkel omdat een klein onderdeeltje versleten is. Neem dus een kijkje in onze webshop, en voor u het weet kunt u zelf aan de slag met uw eigen straalgereedschap!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »