• Lorem ipsum

Veilig en makkelijk hef- en hijsgereedschap dat past bij uw klus

26 Sep 2019

De lier

Wilt u op een gemakkelijke en veilige manier zware voorwerpen tillen en verplaatsen? Dan raden wij de aanschaf van een lier aan. Men gebruikt de lier in combinatie met een kabel of touw. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld een zware machine verplaatsen of een voorwerp naar grote hoogte tillen. Bij Barntools vindt u verschillende varianten lieren. Wij verkopen bijvoorbeeld handlieren, kabellieren en autolieren. Uiteraard kunt u ons altijd om hulp vragen bij het maken van een keuze.

 

De takel en de portaalkraan

Wilt u zware spullen makkelijk verticaal kunnen hijsen? Schaf dan een takel aan. Wij verkopen onder andere rateltakels en kettingtakels. Onze specialist adviseert u graag over welk type takel u het beste kunt gebruiken voor uw klus. Een ander type hef- en hijsgereedschap dat wordt gebruikt om zware spullen, zoals voertuigen, te tillen is de hijsbok of portaalkraan. In het Barntools assortiment vindt u portaalkranen die gemakkelijk verreden kunnen worden wanneer nodig.

 

Loopkatten

Het vierde hijs- en hefgereedschap waar wij u over willen informeren is de loopkat. Loopkatten worden in combinatie met een kettingtakel of duwloopkat gebruikt om vanaf de grond met een las- of handketting zware lasten te duwen of te trekken. Barntools verkoopt verschillende soorten loopkatten die onder andere variëren in het gewicht dat ze kunnen dragen.

 

De dommekracht

Bij Barntools kunt u ook terecht voor een dommekracht. Een dommekracht is een soort krik. U kunt met dit gereedschap zware lasten tillen, ondersteunen of wegdrukken. De dommekracht bestaat uit een kast met stalen tandwielen en een tandheugel. Deze tandheugel kunt u omhoog zwengelen.

 

Ga langs bij een specialist in hef- en hijsgereedschap

Zoals gezegd bespreken wij in dit blog slechts een aantal van de verkrijgbare hef- en hijsgereedschappen. Andere typen gereedschap die u ook in onze webshop kunt bestellen zijn hijsbanden en stroppen, klemmen of krikken en stroppen. U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over de producten of advies. Bel ons op 06 5390 1925 of mail naar [email protected]>.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »