• Lorem ipsum

Wat vindt u in ons assortiment aanhanger onderdelen?

23 Jan 2020

Veilig met verlichting

Wanneer u veilig met uw aanhanger de weg op wilt, is het essentieel om te zorgen voor goede verlichting. Het aanbod en soorten en merken verlichting voor aanhangers is zeer groot. Zo zien we onder andere de led-verlichting steeds meer gebruikt worden voor aanhangers. Deze verlichting werd al veel gebruikt in autolampen. Met led-lampen profiteert u onder andere van een hogere lichtopbrengst, langere branduren en led-lampen zijn niet voorzien van losse lampjes. Helaas neemt het benoemen van alle typen verlichting veel te veel tijd in beslag. Neem gerust contact op met onze specialisten wanneer u op zoek bent naar persoonlijk advies over de juiste verlichting van uw aanhangwagen.


7 polige en 13 polige aansluitingen

Wel willen we graag het verschil tussen 7-polige en 13-polige aansluitingen uitlichten. Het verschil tussen deze twee stekkers zit hem in de mogelijkheden die ze bieden wat betreft aanhanger verlichting. De 7-polige stekker verzorgt enkel de basisverlichting. Hierbij kunt u denken aan knipperlichten en remlichten. De 13-polige stekker biedt meer mogelijkheden. Zo worden de lampen die verbonden zijn met deze aansluiting ook voorzien van achteruitrijverlichting en het mistachterlicht. Welke aansluiting u nodig heeft, hang af van uw auto en aanhanger. Wilt u een 7-polige auto aansluiten op uw 13-polige auto of andersom? Dan gebruikt u een adapter. Deze vindt u in ons assortiment van aanhanger onderdelen.


Voorkom diefstal

In berichten die vrijgegeven worden door de politie blijkt dat aanhangers zeer populair zijn onder dieven. Onbeveiligde en onbeheerde aanhangers worden dan ook regelmatig gestolen. Laat uw aanhanger dus nooit onbeheerd staan, maar zorg voor goede beveiliging. Hiervoor bieden we natuurlijk speciale aanhanger onderdelen, zoals onze luxe disselbeveiliger. Wilt u ervoor zorgen dat uw aanhanger thuis of op werk altijd veilig geparkeerd staat? Dan biedt een parkeerplaats beveiliger de uitkomst. Een bijkomend voordeel is ook dat hiermee niet zomaar iemand op uw plaats kan parkeren.


Overig aanbod aanhanger onderdelen

De aanhanger onderdelen die we nu benoemd hebben zijn slechts een kleine greep uit ons aanbod. Wij raden u aan om hier op de site eens een kijkje te nemen in ons assortiment. Heeft u nog vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij Barntools vindt u immers altijd de aanhanger onderdelen die u nodig heeft!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »