Trilplaten

0 Producten
Loading...
Geen producten gevonden...

Trilplaat voor het perfecte straatwerk

Voor de perfecte en egale afwerking van uw bestratingswerk gebruikt u een trilplaat. Als u een dichtere pakking van mengsels wilt krijgen, bijvoorbeeld om het zandbed voor het bestraten te verdichten, is een trilplaat de allerbeste keuze. Met een trilplaat kunt u in korte tijd een flink oppervlakte aantrillen. Een trilplaat is bovendien uitermate geschikt om de vers gelegde bestrating af te trillen en te egaliseren. Een trilplaat koopt u snel en makkelijk online bij Barntools.

Trilplaat met benzinemotor

De trilplaat die u bij Barntools koopt is voorzien van een benzinemotor die ervoor zorgt dat het trilmechanisme wordt aangedreven (een aandrijfriem verbindt de motor met het trilmechanisme). Waarom een benzinemotor? Met toekomstige wetgeving wil men het gebruik van diesel aangedreven machines steeds meer beperken. Dat principe ondersteunen wij bij Barntools graag. Met deze benzine trilplaat kunt u de grond aantrillen, zodat er een dichtere pakking van mengsels ontstaat. Dit zorgt er weer voor dat de grond steviger is en voorkomt verzakkingen. Ook heeft onze trilplaat een 4-takt motor die meer milieuvriendelijke uitstoot heeft en minder geluidsoverlast veroorzaakt. Wij adviseren u desondanks toch om bij het gebruik van de trilplaat gehoorbescherming te gebruiken.

Trilplaat kopen

Een compacte en goed hanteerbare trilplaat kunt u kopen bij Barntools. Wij hebben een robuuste, maar lichte trilplaat uit voorraad leverbaar. Ideaal voor het kleine bestratingswerk, zoals de aanleg van tuinpaden. Voor eenvoudig transport is de trilplaat voorzien van inklapbare wielen en een hijsoog voor een takel of lier. De veelzijdige trilplaten van Barntools zijn altijd een perfecte keuze. De voordelen van een trilplaat kopen bij Barntools:

  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!
  • Persoonlijke service
  • Twee jaar garantie
  • Alles op voorraad en direct leverbaar

Barntools: de webshop voor uw trilplaat

Barntools.nl is uw betrouwbare webshop met de beste producten en de beste service. Ook trilplaten kunt u eenvoudig kopen in de webshop van Barntools. Als u uw artikelen op werkdagen voor 16.00 uur bestelt, weet u zeker dat u uw bestelling de volgende dag al in huis heeft. Bovendien kunt u bij ons rekenen op de allerscherpste prijzen. Neem voor vragen en/of advies contact op via Whatsapp 06 5390 1925 of stuur een e-mail naar [email protected]. Een trilplaat kopen doet u snel en eenvoudig bij Barntools.nl.