Lasgereedschap

15 Producten

Breidt nu uw werkplaats uit met het juiste lasapparaat

Bent u opzoek naar een geschikt lasapparaat voor in de werkplaats, garage of bij u thuis? Met de lassapparatuur van Barntools.nl kunt u snel permanente reparaties uitvoeren of metalen constructies in elkaar lassen. Met de lasmaterialen van Barntools.nl kunt u al snel voor de meest uiteenlopende situaties snelle lasverbindingen leggen. Voor doorsnee laswerkzaamheden zit u in onze webshop goed. Kijk ook eens naar onze lashelmen, laskarren en overige benodigdheden. Mocht u dan nog vragen hebben over een lasapparaat, dan kunt u direct met ons contact op nemen. Wij geven advies op maat betreft een lasapparaat. 

Lassen voor betrouwbare bevestiging

U wilt een lasapparaat kopen. Waarschijnlijk zoekt u een manier om effectief metalen onderdelen op een permanente manier met elkaar te verbinden. Pijpen last u eenvoudig vast aan een ander onderdeel, gaten in de carrosserie van uw auto repareert u makkelijk door er een plaat overheen te lassen en u brengt verstevigingen aan door metalen hoeksteunen of beugels te plaatsen. Het voordeel van lassen is dat het een permanente bevestiging is. Vaak zijn deze verbindingen zodanig sterk dat deze gebruikt kunnen worden voor constructie doeleinden. Bouw bijvoorbeeld uw eigen werkplaatstafel. Bij het kopen van een lasapparaat dient u rekening te houden met de noodzakelijke persoonlijke beschermingsmiddelen, ofwel PBM’s. Zonder lashelm, handschoenen en een eventueel schort kunt u niet van start. Voor het kopen van lasapparatuur en PBM’s kijkt u snel in onze webshop!

Lasapparaat kopen? Barntools levert 

Barntools levert de lasapparatuur die u nodig heeft voor in de werkplaats. Wij werken enkel met de hoogste kwaliteit zodat deze gereedschappen in een professionele omgeving bruikbaar zijn. Voor alle aankopen geldt bij ons bovendien het volgende:

  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!
  • Persoonlijke service
  • 2 jaar garantie
  • Alles op voorraad en direct leverbaar

Koop nu uw lasapparaat in de webshop

Wanneer u een lasapparaat gaat kopen, dan wilt u kwaliteit tegen een scherpe prijs. Bij Barntools.nl werken wij uitsluitend met de hoogste kwaliteit. Bovendien kunnen wij u de producten uit voorraad zeer snel leveren, zodat u nooit hoeft stil te staan in uw project. Voor eventuele vragen over onze lasapparaten en overig kunt u ons telefonisch of via Whatsapp bereiken:06 5390 1925 of door een mail te sturen naar: [email protected]. Lasapparaat kopen? Kijk dan snel in de webshop van Barntools.nl voor ons assortiment in lasapparaten!