Straalcabine

6 Producten

Straalcabine voor het fijne zandstraalwerk

In een straalcabine kunt u op een veilige manier onder hoge druk voorwerpen zandstralen. Straalcabines zijn zeer handig in gebruik. U kunt hiermee gewoon in uw garage of werkplaats aan het werk zonder zorgen over eventuele luchtverontreiniging. Omdat u het voorwerp in de cabine zandstraalt, komen er geen zand of spatten en stofwolken in de ruimte. Bovendien kunt u hierdoor dichter bij uw werkstuk komen, zodat u er beter zicht op heeft. Hoe gebruikt u een straalcabine? 

Gebruik van de straalcabine

In een straalcabine of straalkast kunt u op een erg gemakkelijke manier voorwerpen schoonstralen, oude verf verwijderen, schuren en ontbramen. Veel garagebedrijven maken gebruik van straalcabines om bijvoorbeeld velgen of motoren schoon te stralen. In die branche is een straalcabine onmisbaar. Maar een straalcabine is ook handig voor instrumenten- en sieradenmakers omdat u er heel precies mee kunt werken. Ook zij hebben vaak een straalcabine in hun werkplaats staan. Een straalcabine voor het fijne zandstraalwerk koopt u bij Barntools.

Straalcabine kopen

Bent u van om een straalcabine te kopen? Dan heeft u met Barntools een uitstekende en voordelige keuze gemaakt. U kunt bij Barntools ook terecht voor de accessoires die u nodig heeft om te kunnen zandstralen in uw straalcabine. Bij Barntools koopt u ook de benodigde compressor om te kunnen stralen, het zandstraalpistool, de keramische nozzle voor het zandstraalpistool en uiteraard ook het straalzand in diverse uitvoeringen. We leveren het allemaal uit voorraad in onze webshop. De voordelen van het kopen van een straalcabine bij Barntools:

  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!
  • Persoonlijke service
  • Twee jaar garantie
  • Alles op voorraad en direct leverbaar

Barntools: de webshop voor uw straalcabine

Barntools.nl is uw betrouwbare webshop met de beste producten en de beste service. Ook de straalcabine en alle toebehoren kunt u eenvoudig kopen in de webshop van Barntools. Als u uw artikelen op werkdagen voor 16.00 uur bestelt, weet u zeker dat u uw bestelling de volgende dag al in huis heeft. Bovendien kunt u bij ons rekenen op de allerscherpste prijzen voor een straalcabine. Neem voor vragen en/of advies contact op via Whatsapp 06 5390 1925 of stuur een e-mail naar [email protected]. Een straalcabine en alle benodigdheden kopen doet u bij Barntools.nl.