klemmen

3 Producten

Klemmen voor hijs- en hefwerk koopt u bij Barntools

Klemmen voor al uw hijs-, til- en hefwerk koopt u eenvoudig online bij Barntools. De klemmen en pallethaken uit onze webshop zijn van topkwaliteit en hebben weinig onderhoud nodig. Ze zijn eenvoudig te bedienen en zijn voorzien van een duidelijke gebruikershandleiding. De klemmen en haken kunt u eenvoudig gebruiken in combinatie met de lieren, kettingtakels en loopkatten uit het assortiment van Barntools.

Klemmen onderdeel van assortiment hijsmaterieel

De klemmen voor hijs- en hefwerk behoren tot het uitgebreide assortiment van het kleinere hijsmateriaal van Barntools. Ze zijn uiteraard de onmisbare aanvulling op de lieren, kettingtakels en loopkatten. Wilt u uw werkplaats compleet uitrusten voor al het zware tilwerk, dan kunt u de klemmen het beste ook direct kopen als u een lier, takel of loopkat bestelt. Dan weet u zeker dat u er direct mee aan de slag kunt.

Klemmen kopen bij Barntools

De klemmen - pallethaak of platenklem - zijn gemaakt om materiaal verticaal te hijsen. Deze klemmen hebben een maximale capaciteit van 1 ton, 2 ton of 3 ton. Daarnaast is ook de balkklem verkrijgbaar. Deze klem is geschikt om een bevestiging aan een profiel of balk te maken, voor bijvoorbeeld een takel. Deze klem heeft een maximale belastbaarheid van 2 ton. Wilt u meer weten over de klemmen van Barntools? Neem voor vragen of advies gerust contact met ons op. Bij Barntools wordt u altijd snel geholpen. De voordelen van klemmen kopen bij Barntools:

  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!
  • Persoonlijke service
  • Twee jaar garantie
  • Alles op voorraad en direct leverbaar

Barntools: de webshop voor uw klemmen

Barntools.nl is uw betrouwbare webshop met de beste producten en de beste service. Ook klemmen kopen is geen probleem bij Barntools. Als u uw producten op werkdagen voor 16.00 uur bestelt, weet u zeker dat u uw bestelling de volgende dag al in huis heeft. Bovendien kunt u bij ons rekenen op de scherpste prijzen. Neem voor vragen en/of advies contact op via Whatsapp 06 5390 1925 of stuur een e-mail naar [email protected]. Klemmen kopen doet u snel en voordelig bij Barntools.nl.