Assteunen

6 Producten

Assteunen koopt u bij Barntools

Assteunen nodig? Veiligheid boven alles! Dat geldt voor zowel de professional als de handige hobbyist. Wie onder een auto sleutelt of bezig is met onderhouds- of schoonmaakwerkzaamheden, zet de auto op veilige assteunen. Dan weet u zeker dat de auto stabiel staat en niet plotseling naar beneden kan zakken. Dat kan bij een krik wel gebeuren. Assteunen zijn uit voorraad leverbaar bij Barntools. Gebruik dus altijd assteunen!

Lage assteunen kopen

U heeft bij gebruik van lage assteunen wel altijd een krik nodig om de auto eerst op te krikken. Zodra u dat gedaan heeft plaatst u de set assteunen onder de auto. U laat de krik zakken en de assteunen nemen het gewicht van de auto over, zodat u veilig schoonmaak- en/of reparatiewerkzaamheden kunt uitvoeren. De stevige set lage assteunen zijn eenvoudig in hoogte te verstellen en hebben samen een capaciteit van 3 ton of 6 ton, net wat u nodig heeft.

Hoge assteunen kopen

Voor de professionele werkplaats of voor wie thuis een brug heeft in zijn garage, gaat veiligheid en zekerheid ook voor alles! Daarvoor kunt u bij Barntools hoge assteunen kopen met een maximale capaciteit van 12 ton. Deze brugsteun met draaibare kop is instelbaar in hoogte door middel van een borgpen. Het grote voordeel van deze assteun, in vergelijking tot een assteun met vaste kop, is dat u de assteun tot op de millimeter vastzet. Hierdoor maakt het niet uit hoe hoog de autobrug staat. Deze zware hoge assteun heeft drie stabiele poten en wordt per stuk verkocht.

Assteunen kopen bij Barntools

Assteunen koopt u voordelig en snel uit voorraad bij Barntools. Vandaag bestellen is morgen al in huis hebben. Voor zowel de professional als de fanatieke hobbyist hebben we gereedschappen die zwaar en technisch werk eenvoudiger maken. De voordelen van assteunen kopen bij Barntools:

  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!
  • Persoonlijke service
  • Twee jaar garantie
  • Alles op voorraad en direct leverbaar

Barntools: de webshop voor uw assteunen

Barntools.nl is uw betrouwbare webshop met de beste producten en de beste service. Ook assteunen kunt u eenvoudig kopen in de webshop van Barntools. Als u uw artikelen op werkdagen voor 16.00 uur bestelt, weet u zeker dat u uw bestelling de volgende dag al in huis heeft. Bovendien kunt u bij ons rekenen op de allerscherpste prijzen. Neem voor vragen en/of advies contact op via Whatsapp 06 5390 1925 of stuur een e-mail naar [email protected]. Assteunen kopen doet u snel en voordelig bij Barntools.nl.