Luchthoorns

Snel en makkelijk een luchthoorn kopen? Ga naar Barntools

Zoals iedereen weet is het verplicht om een goed werkende claxon in de auto hebben. Een niet-werkende claxon is zelfs strafbaar en kan resulteren in een boete. De reden van de verplichting is dat je in noodsituaties iemand anders kunt waarschuwen. Een claxon zit standaard in uw auto en is aangesloten op de accu en maakt gebruik van elektriciteit. Veel mensen vind het ook leuk om een luchthoorn te installeren en deze als claxon te gebruiken. De luchthoorn is een zwaarder middel om een signaal af te geven en werkt met behulp van pneumatiek. Dat wil zeggen met behulp van samengeperste lucht of bepaalde gassen die door de hoorn wordt geblazen.

Diverse luchthoorns te koop

U kunt diverse luchthoorns kopen. Ook bij Barntools uiteraard! Met diverse klanken en melodieën. Er is onduidelijkheid over wat wel en niet toegestaan is als het gaat om de decibellen - het volume - van luchthoorns. Er is een Europese richtlijn die zegt dat een claxon minimaal 93 decibel moet zijn en maximaal 108 decibel. Een meertonige luchthoorn is overigens officieel niet toegestaan voor gebruik in het verkeer. Een Dukes of Hazzard-hoorn, Tour de France-hoorn of brandweeralarm zijn dus eigenlijk alleen voor de lol te gebruiken tijdens het toeren.

Luchthoorn kopen bij Barntools

Wilt u graag een luchthoorn kopen? Bij Barntools hebben we diverse modellen luchthoorns uit voorraad leverbaar. We hebben eentonige en meertoninge luchthoorns met of zonder compressor in het assortiment. Luchthoorns zijn er in 12 of 24 volt. Aparte compressor voor uw luchthoorn nodig? Ook die bestelt u eenvoudig bij Barntools. De voordelen van kopen bij Barntools op een rijtje:

  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!
  • Persoonlijke service
  • Twee jaar garantie
  • Alles op voorraad en direct leverbaar

Barntools: de webshop voor uw luchthoorn

Barntools.nl is uw betrouwbare webshop met de beste producten en de beste service. Ook het kopen van een luchthoorn is bij Barntools heel eenvoudig. Als u bij ons op werkdagen voor 16.00 uur bestelt, heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis. Bovendien kunt u bij ons rekenen op de scherpste prijzen. Neem voor vragen en/of advies contact op via Whatsapp 06 5390 1925 of stuur een e-mail naar [email protected]. Een luchthoorn kopen is het voordeligst bij Barntools.nl.