Loopkatten

Snel en makkelijk een loopkat kopen doet u bij Barntools

Voor al het zware hijs- en tilwerk is een loopkat in combinatie met een kettingtakel een onmisbaar attribuut in elke werkplaats. De loopkat is een karretje dat over kabels of loopkat rails beweegt met daaraan de kabels van een kettingtakel bevestigd om zware lasten te tillen en te verplaatsen. Bij Barntools koopt u online eenvoudig een loopkat met een maximale belasting van 500 kg tot 2 ton.

Elektrische loopkat of duwloopkat?

Barntools heeft een elektrische loopkat met een capaciteit van 1 ton (1000 kg) en is voorzien van wielbreuksteunen, kogel gelagerde en geharde loopwielen en een elektromagnetische rem. Deze loopkat is geschikt voor een balkmaat van minimaal 5 mm en maximaal 110 mm. Een duwloopkat is - uiteraard niet elektrisch - verstelbaar voor verschillende balkbreedtes en kan overal op de katbalk gemonteerd worden. Een duwloopkat is geschikt voor lage bouwhoogtes. De gesmeerde kogellagers zorgen voor een lage rolweerstand bij het duwen en trekken van de last.

Loopkat online kopen bij Barntools

Voor zowel de professional als de fanatieke hobbyist hebben we gereedschappen die zwaar en technisch werk een stuk eenvoudiger maken. Een betrouwbare loopkat koopt u online bij Barntools. Alle producten die wij verkopen zijn grondig getest en zijn dan ook honderd procent veilig. Naast loopkatten kunt u ook bij ons terecht voor kettingtakels met een capaciteit van 500 kg tot 3 ton. Ook die vindt u in onze webshop. Heeft u vragen over het gebruik van de loopkat? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag. Waarom kopen bij barntools?

  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!
  • Persoonlijke service
  • Twee jaar garantie
  • Alles op voorraad en direct leverbaar

Barntools: de webshop voor uw loopkat

Barntools.nl is uw betrouwbare webshop met de beste producten en de beste service. Ook voor het kopen van een loopkat kunt u bij Barntools terecht. Op werkdagen voor 16.00 uur bestellen, betekent de volgende dag al in huis hebben. Bovendien kunt u bij ons rekenen op de scherpste prijzen. Neem voor vragen en/of advies contact op via Whatsapp 06 5390 1925 of stuur een e-mail naar [email protected]. Een loopkat kopen is eenvoudig bij Barntools.nl.