• Lorem ipsum

 

Wij hanteren de wet koop op afstand. Indien de producten niet zijn zoals u had verwacht, kunt u deze in redelijkerwijs mogelijk - mits onbeschadigd en ongebruikt - binnen 14 dagen aan ons retourneren en een vervangend product of het eventueel betaalde bedrag terug ontvangen. Neem per email contact op met ons, vermeld ook uw bestelnummer en klachtomschrijving.

 

Formulier voor herroeping / retourneren

(u dient dit formulier geheel ingevuld bij de retourzending toe te voegen)

 

Bedenktijd
Bij Barntools in Zeewolde geldt voor bestellingen een bedenktijd van maximaal 14 dagen. De bedenktijd zal ingaan op het moment dat u de bestelling binnen heeft. Bij deelleveringen gaat de bedenktijd in wanneer u uw bestelling volledig binnen heeft. Binnen dit termijn mag u het artikel bekijken (dus niet gebruiken), tenzij anders vermeld. Wanneer de 14 dagen bedenktijd verstreken zijn is de koopovereenkomst een feit.

 

Retourneren
Retourneren of ruilen is geen probleem. Wanneer u het artikel wilt retourneren dient u binnen 14 dagen na ontvangst uw bestelling te herroepen. Na de herroeping heeft u nog 14 dagen de tijd om ervoor te zorgen dat de artikelen bij ons worden afgeleverd.

Let er wel op dat we ons houden aan de onderstaande regels:

  • Binnen de bedenktijd van 14 dagen geeft u aan de overeenkomst te willen ontbinden/ retourneren.
    U kunt hiervoor het bijgevoegde ontbindingsformulier / retourformulier gebruiken of de hierin gevraagde gegevens te mailen aan [email protected]
  • De artikelen worden geretourneerd in zo goed mogelijke onbeschadigde, niet beschreven en originele fabrieksverpakking zonder tape, plakband of verzendstickers.
  • Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.
  • Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de retour bestelling crediteren. (mocht u ervoor kiezen dat u uw geld terug wilt)
  • De producten zijn compleet, niet gebruikt en onbeschadigd.

 

Controleer altijd direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet bij u geleverd is. Mocht dit niet zo zijn, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op om dit te melden zodat we dit zo snel mogelijk kunnen omwisselen of een andere oplossing kunnen voorstellen.

 

Voorwaarden en uitzonderingen
Als u een product retour stuurt, dient u het product compleet retour te sturen. Het product moet - indien in redelijkerwijs - in de originele staat naar ons teruggestuurd te worden. Een product retourneren wat gebruikt is, is helaas niet mogelijk. Mits het product defect is, dan kan dit wel. 


Kosten van retourneren / terugstorten


De kosten van het retourneren naar Barntools te Zeewolde zijn altijd voor eigen rekening.

E-mail ons hiervoor op [email protected] of bel naar 036 2340855

(bereikbaar op ma t/m vr van 09.00 uur tot 17.00 uur en za van 09.00 t/m 16.00)

 

Ons retour adres:  

  • Barntools
  • Landbouwweg 22
  • 3899 BE Zeewolde