Nieuws

Veilig en makkelijk hef- en hijsgereedschap dat past bij uw klus

  • Geplaatst op
Veilig en makkelijk hef- en hijsgereedschap dat past bij uw klus

Wilt u zware spullen op een veilige en makkelijke manier verplaatsen? Dan mag goed hef- en hijsgereedschap uiteraard niet ontbreken. Misschien heeft u nog nooit met hef- en hijsgereedschap gewerkt en weet u niet precies welk type gereedschap u het best kunt aanschaffen. Gelukkig helpt Barntools u graag met handige informatie over de verschillende soorten hef- en hijsgereedschap die verkrijgbaar zijn in onze webshop. Bent u benieuwd geworden? Lees dan snel verder!

Dit lasgereedschap heeft u nodig voor lassen!

  • Geplaatst op
Dit lasgereedschap heeft u nodig voor lassen!

Gaat u thuis of in uw werkplaats aan de slag met lassen? Dan wilt u uiteraard een strak en sterk resultaat leveren. Het juiste lasgereedschap is dan onmisbaar. Weet u niet wat u allemaal nodig heeft om deze klus te klaren? Dan helpen wij van Barntools u graag verder. In dit blog geven wij meer informatie over welke soorten lasgereedschap u precies nodig heeft. Bent u benieuwd geworden? Lees dan snel verder voor tips.

Zo vindt u het juiste bandengereedschap

  • Geplaatst op
Zo vindt u het juiste bandengereedschap

Heeft u een professioneel garagebedrijf, of bent u gewoon een groot liefhebber van het sleutelen aan auto’s en/of motoren? Zorg er dan voor dat u het juiste bandengereedschap in uw garage of werkplaats heeft. Met goed bandengereedschap zet u elke auto in een oogwenk op de juiste banden en velgen. Maar hoe vindt u het juiste bandengereedschap? In dit blog van Barntools geven wij u tips over hoe u goed gereedschap kunt vinden, en wat u nodig heeft, voor uw beroep of hobby. De professional zal namelijk eerder overgaan tot de aanschaf van goed bandengreedschap dan de liefhebber. Dus bent u benieuwd welk bandengereedschap u kunt of moet aanschaffen? Lees dan snel verder.

Hulpmiddelen voor veilig transport

  • Geplaatst op
Hulpmiddelen voor veilig transport

Wat is transport? Transport is een breed begrip. In eerste instantie kunt u daarbij denken aan een vrachtwagen die voor het transport van goederen ingezet wordt. Daar hebben we het in dit blog niet over. In dit blog van Barntools hebben we het over de hulpmiddelen die het transport van goederen makkelijker maken en die u in staat stellen om transport in een vrachtwagen of aanhanger mogelijk te maken. Daarnaast hebben we het over hulpmiddelen die fysiek werk lichter maken. We hebben het hier over bijvoorbeeld palletwagens, spanbanden, trolleys en aanhangeronderdelen. Met andere woorden: wat heeft u nodig voor het veilig verplaatsen van goederen?

Op zoek naar de beste kruiwagen

  • Geplaatst op
Op zoek naar de beste kruiwagen

Wat is het verschil tussen een een kruiwagen en een kruiwagen? Zit daar verschil in, zal menigeen denken? Een kruiwagen is een heel erg handig gereedschap voor in de tuin of in de bouw. Niets meer en niets minder. Wie goed oplet, zal toch kunnen zien dat kruiwagens variëren in grootte, inhoud, gewicht, materiaal, kleur en de soort banden die eronder liggen. Heeft uw buurman geen kruiwagen meer te leen? Dan kunt u besluiten om er zelf een te kopen. Maar welke dan? In dit blog geven we aan waarin kruiwagens van elkaar kunnen verschillen. Wellicht helpt het u om de beste kruiwagen voor uw situatie te kopen.