• Lorem ipsum

Efficiënt en makkelijk: de gipsplatenlift

28 Mei 2020

Wat is een gipsplatenlift?

Eigenlijk spreekt de naam voor zich: een gipsplatenlift tilt de gipsplaten omhoog. U brengt de platen met zo’n lift op de goede hoogte en zet ze makkelijk in de juiste positie. Dat betekent dat u de zware platen niet zelf hoeft te tillen, en dat scheelt veel fysieke kracht! Zo’n lift van Barntools bestaat uit een onderstel op wielen, een oplegconstructie, een lier, hefmast en een draaibare kop. De platenlift kan maar maximaal 54 kilo dragen en is geschikt voor platen van 122x488 cm.

 

Hoe werkt zo’n lift?

U plaatst de plaat op de oplegconstructie. Vervolgens draait u aan de lier, waarmee u de plaat makkelijk op de gewenste hoogte brengt. De hoogte van onze gipsplatenlift is verstelbaar van 140 cm tot maximaal 340 cm. Doordat de lift met een lier werkt heeft u heel weinig fysieke kracht nodig. Bovendien kan iedereen een gipsplatenlift gebruiken, want het werkt heel makkelijk. Ideaal dus! Zorg er trouwens wel voor dat de lift op een harde en redelijk vlakke ondergrond staat, zodat deze stabiel blijft.

 

Efficiënt en veilig werken

Met de gipsplatenlift hoeft u die zware gipsplaten dus niet meer met de hand te tillen en omhoog te houden tijdens de montage. Met de lift heeft u bijna geen kracht nodig om de platen op de juiste plaats te houden. Ook zijn de platen makkelijk te verplaatsen doordat de lift verrijdbaar is. Zo kunt u uw verbouwing dus veel veiliger uitvoeren! En nog een voordeel: zonder lift zijn er twee of drie mensen nodig om de gipsplaten omhoog te houden en vast te schroeven. Met een gipsplatenlift is er echter maar één persoon nodig om deze klus uit te voeren. Maak het uzelf dus makkelijk met de gipsplatenlift van Barntools!

 

Bestel snel in de webshop

Bestel onze gipsplatenlift snel in de webshop. Bestelt u voor 16:00, dan wordt uw lift dezelfde dag nog verzonden! Heeft u vragen over de lift? Neem dan contact op door te whatsappen of bellen naar 06-53901925 of door te mailen naar [email protected]. Een handige gipsplatenlift bestelt u makkelijk en snel bij Barntools!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »