• Lorem ipsum

Welke taken kunt u uitvoeren met een hogedruk reiniger?

25 Feb 2020

Snel en eenvoudig schoonmaken

De hogedruk reiniger wordt het meest gebruikt om verschillende schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren. Zo is hij uitermate geschikt voor het reinigen van verschillende materialen, en maakt de hogedruk reiniger het schoonmaken van de buitenkant van uw woning zeer eenvoudig. Denk bijvoorbeeld aan tegels, kozijnen, afvoerbuizen en ramen.

 

Bestrating weer als nieuw

Heeft de stoep op uw terras een groene aanslag op de tegels? En bent u het zelfs al tegengekomen op de muur? De hogedruk reiniger wordt veel gebruikt om bestrating schoon te houden. Hierbij kunt u bijvoorbeeld een roterend opzetstuk gebruiken. Door een roterende straal wordt de stoep nog efficiënter gereinigd. Voor werkzaamheden, zoals het schoonmaken van bestrating is een hogedruk reiniger het meest effectief.

 

Grondige reiniging van de auto

De hogedruk reiniger kan ook gebruikt worden bij het schoonmaken van de auto. Dat gaat heel wat sneller dan reinigen met een spons en een emmer water. Daarbij moet u wel letten dat u de speciale borstels gebruikt die geschikt zijn voor het reinigen van een auto. Zo voorkomt u lakschade. Ook mag u de hogedruk reiniger niet te dicht bij de auto houden. Een afstand van ongeveer 30 centimeter is voldoende. Wees overigens ook voorzichtig rondom de banden. U wilt voorkomen dat u te veel druk op het ventiel zet en deze krom buigt.

 

Verwijderen van verf

Ten slotte is de hogedruk reiniger zeer geschikt voor kleine reinigingstaken. Hieronder verstaan we bijvoorbeeld klusjes als het schoonmaken van tuinmeubels of de barbecue. Ook het verwijderen van verf kan eenvoudig met een hogedruk reiniger. Vervelende klusjes die voorheen een hele middag kostten, zijn met een hogedruk reiniger in een mum van tijd geklaard. Hij hoeft dus niet meer nutteloos in de berging te staan!

 

De hogedruk reiniger van Barntools

Bij Barntools kunt u niet alleen terecht voor een topkwaliteit hogedruk reiniger, maar wij verkopen ook losse onderdelen voor eventuele reparaties van uw eigen hogedruk reiniger. Bestel het eenvoudig hier online in de webshop. Wanneer u voor 16:00 bestelt, heeft u het product zelfs de volgende dag al binnen! Zo kunt u snel aan de slag met uw hogedruk reiniger!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »