• Lorem ipsum

Welke stenenknipper heeft u nodig?

25 Mar 2020

Welke klus moet u klaren?

Natuurlijk moet u, wanneer u een nieuwe stenenknipper wilt kopen, eerst duidelijk hebben waar u hem eigenlijk voor wilt gaan gebruiken. Wij horen u al denken: stenen knippen natuurlijk! Maar om wat voor soort stenen gaat het dan? Gaat het bijvoorbeeld enkel om klinkers, of wilt u er bijvoorbeeld ook standaard stoeptegels mee knippen? Welk type stenenknipper u aanschaft hangt af van de klus die u wilt klaren.

 

Maten van de stenen

Naast het type steen is ook de maat een belangrijke factor waar u rekening mee moet houden wanneer u een stenenknipper gaat kopen. Elke stenenknipper heeft een bepaalde hoogte. Zo kunt u bij Barntools bijvoorbeeld terecht voor een stenenknipper die tot 12cm hoog kan knippen, maar ook voor modellen die tot wel 20 cm hoog stenen kunnen knippen. Al onze modellen zijn voorzien van een spindel waarmee u de stenen stevig vast klemt.

 

Voordelen van een stenenknipper

Wanneer u stenen op maat moet maken, kunt u dus een stenenknipper gebruiken. Echter weet u als professional hoogstwaarschijnlijk dat u ook kunt kiezen voor het slijpen van de stenen en ze op die manier op maat kunt maken. Waarom zou u dan juist voor de stenenknipper kiezen? Wij zetten de voordelen op een rij:

  • De stenen blijven droog en schoon
  • Omdat hij handmatig bedient wordt, is er geen uitstoot of lawaai
  • Ook heeft u geen extra kosten aan bijvoorbeeld benzine of diamantzaagbladen
  • De stenenknipper is onderhoudsvrij en zeer duurzaam
  • Er is geen risico op letsel en het gebruik is dus zeer veilig

 

Eenvoudig bestellen

Neem gerust eens een kijkje hier in de webshop van Barntools voor ons aanbod aan stenenknippers. Dit zijn topkwaliteit machines waarmee u uw werkzaamheden vakkundig uit kunt voeren. Bestelt u voor 16:00 uur, dan heeft u de bestelling bovendien de volgende dag al in huis! Bij Barntools vindt u ongetwijfeld de stenenknipper die uw klus kan klaren.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »