• Lorem ipsum

De handige werkplaatsmodule van Barntools

28 Mei 2020

Makkelijk alles terugvinden

U bent lekker met uw project bezig, maar waar zijn die schroefjes nou gebleven? Die bitset die u nodig had is ineens verdwenen! En waar had u die ene fijne hamer nou gelaten? Niets is hinderlijker dan het goede gereedschap niet kunnen vinden. Dat is gelukkig verleden tijd met een handige werkplaatsmodule van Barntools. Daarmee zorgt u voor een praktische en duidelijke indeling in uw schuur of werkplaats. De werkplaatsmodule wordt compleet bij u thuis geleverd en is verkrijgbaar in twee maten. Zo heeft u meteen een werkplek voor allerlei klussen en genoeg ruimte om uw gereedschap en andere klusbenodigdheden netjes op te ruimen. Of u nu vooral in de tuin aan de slag bent, graag aan uw auto sleutelt of het huis opknapt, de werkplaatsmodules zijn geschikt voor ieder soort gereedschap.

 

Alles een eigen plek in de werkplaatsmodule

Een werkplaatsmodule van Barntools heeft alles wat u nodig heeft. In de laden kunt u kleine gereedschappen en materialen overzichtelijk kwijt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bitsets, sleutels of allerlei schroeven, bouten en moeren. De modules worden geleverd met een aantal gereedschapswanden, waar u het gereedschap kwijt kunt dat u veel gebruikt. Zo kunt u er makkelijk bij. Kastjes bieden opbergruimte voor allerlei andere gereedschappen. Eindelijk kunt u die boormachine netjes opbergen, of gebruik een van de kastjes voor alle verf. Hiermee brengt u dus orde in de chaos! Maak van uw schuur of werkplek de werkplaats van uw dromen met een werkplaatsmodule van Barntools!

 

Bestel snel in de webshop

De werkplaatsmodule die het best bij u past bestelt u makkelijk en snel in onze webshop! En bestelt u voor 16:00? Dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden. Zo kunt u razendsnel aan de slag om van uw werkplaats een prachtig opgeruimde plek te maken. Wilt u meer weten over de werkplaatsmodules? Neem dan gerust contact met ons op. Bel of whatsapp naar 06-53901925 of stuur een mail naar [email protected]. De mooiste werkplaatsmodule vindt u bij Barntools!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »