• Lorem ipsum

Lekker tuinieren? Dit tuingereedschap moet u aanschaffen!

22 Apr 2020

Een goede bosmaaier

Een bosmaaier is onmisbaar om te zorgen dat uw tuin er netjes uitziet. Met een bosmaaier verwijderd u onkruid en u kunt er natuurlijk het gras mee maaien. Steeds meer mensen kiezen tegenwoordig voor professioneel tuingereedschap omdat het krachtiger is en langer mee gaat. Omdat onze professionele bosmaaier zo krachtig is, kunt u er zelfs houtachtige gewassen mee snoeien!

 

Een kruiwagen

Heeft u een grote hoop bladeren uit uw tuin bij elkaar geharkt? Gebruik dan een kruiwagen om al deze bladeren in één keer te vervoeren. Het handige aan het gebruik van een kruiwagen is dat u onderweg geen bladeren verliest, dit zou natuurlijk wel gebeuren wanneer u de bladeren met de hand zou verplaatsen. Heeft u begroeiing met scherpe naalden gesnoeid, zoals bramen of rozen? Ook dan komt een kruiwagen goed van pas! U kunt de gesnoeide takken namelijk makkelijk verplaatsen zonder geprikt te worden.

 

Bescherm uzelf met goede werkhandschoenen

In de tuin werken is altijd prettiger met werkhandschoenen aan. Zo bezeerd u zichzelf niet aan scherpe takken en worden uw handen niet vies door het zand. De werkhandschoenen van Barntools hebben een extra anti-allergische coating aan de binnenzijde en zijn fijn geweven voor de optimale vocht circulatie.

 

Hogedrukreiniger

Heeft u last van lelijke groene aanslag op uw terras of uw tuinhout? Door een hogedrukreiniger te gebruiken bent u hier snel vanaf! Binnen de kortste keren ziet uw tuin er weer fris en verzorgd uit. U gebruikt een hogedrukreiniger ook om verf te verwijderen en u kunt er bovendien uw tuinmeubilair en barbeque mee schoonmaken.

 

Vragen?

Heeft u nog vragen over de producten van Barntools? Neem dan gerust contact met ons op. Stel uw vraag via de live chat hier op de site of bel naar 06-53901925. Barntools beantwoord graag al uw vragen over tuingereedschap.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »