• Lorem ipsum

4 voordelen van de elektrische kettingtakel

23 Jan 2020

Veilig werken

Met een elektrische kettingtakel bent u in staat om veilig te werken. Het handmatig tillen of takelen van zware producten en materialen kan een grote impact hebben op de gezondheid van u en uw personeel. Met een elektrische takel zijn vermoeidheid en blessures verleden tijd. De laadcapaciteit van een elektrische kettingtakel hangt helemaal af van het model. Bij Barntools bieden we verschillende modellen aan, die elk verschillen in vermogen. Neem gerust contact met ons op om meer te weten te komen over de verschillende modellen, hoeveel ze kunnen tillen en persoonlijk advies.

 

Verhoog de snelheid

Een bijkomend voordeel van het feit dat er niet meer handmatig getild of getakeld hoeft te worden, is dat de snelheid van de werkzaamheden verhoogt. De takel maakt het makkelijk om snel producten, vracht en materialen te vervoeren. Bovendien verloopt het proces moeiteloos en is de bediening zeer eenvoudig. Er is slechts een korte training nodig (die gewoon op de werkvloer aan het personeel gegeven kan worden) voordat het mogelijk is om aan de slag te gaan.

 

Duurzame oplossing

Wanneer de elektrische kettingtakel veilig gebruikt wordt en goed onderhouden, is het een heel duurzame oplossing. Het gaat om een eenmalige investering van een machine met een lange levensduur. Het enige wat nodig is, is een periodiek onderhoud en een regelmatige inspectie. Door een vast onderhouds- en inspectieschema aan te houden, is dat geen enkel probleem.

 

Prijs van een elektrische kettingtakel

Ten slotte is de prijs een groot voordeel van de elektrische kettingtakel. Vergeleken met andere machines, is de kettingtakel een goedkope oplossing. Bovendien is er weinig mankracht nodig om het apparaat te bedienen. De exacte kosten van een elektrische kettingtakel variëren, en hangen af van het model. Neem gerust eens contact op met de specialisten van Barntools, en we vinden ongetwijfeld een model elektrische kettingtakel dat perfect geschikt is voor uw werkzaamheden!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »