• Lorem ipsum

Auto en aanhanger verlichting kopen, wat moet u weten?

25 Mar 2020

Zelf uw autoverlichting vervangen

Laten we beginnen met de autoverlichting. De eerste belangrijke vraag hierover is natuurlijk: kunt u zelf uw eigen autoverlichting vervangen? In de meeste gevallen is het antwoord op deze vraag ja. Heeft u een moderne auto, dan gaat dat echter waarschijnlijk niet zonder onderdelen te demonteren. In dit geval raden we aan om naar de garage te gaan. Ook wanneer uw auto xenonlampen heeft kunt u ze niet zelf vervangen. Controleer het instructieboekje van uw auto voor de specificaties van uw lampen. Er zijn namelijk standaardmaten voor koplampen zoals H1, H4 en H7. Al deze informatie staat in het instructieboekje. De lampen die bij uw auto passen kunt u vervolgens bestellen bij Barntools.

 

Aanhanger verlichting: past het altijd?

Bent u op zoek naar nieuwe aanhanger verlichting? Ook dan bent u bij Barntools aan het juiste adres. Er wordt onderscheid gemaakt tussen 7-polige en 13-polige aansluitingen. Een 7-polige verlichting heeft enkel de basisverlichting zoals knipperlichten en remlichten. Een 13-polige verlichting biedt meer mogelijkheden voor de verlichting van uw aanhanger, zoals achteruitrijverlichting en mistachterlicht. Het kan zo zijn dat uw aanhanger een 7-polige aansluiting heeft, en uw auto een 13-polige aansluiting (of andersom). In dat geval heeft een speciale adapter nodig. Deze vindt u natuurlijk in het grote aanbod van auto en aanhanger verlichting van Barntools!

 

Bestel eenvoudig bij Barntools

Kortom, voor nieuwe auto en aanhanger verlichting kunt u gerust terecht bij Barntools! Wanneer u bij ons voor 16:00 uur bestelt, heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis. Zo kunt u dus snel (weer) de weg op met uw auto of aanhanger. Heeft u nog vragen over de verschillende modellen, of komt u er zelf niet uit? Neem gerust contact op met onze experts via de handige chatfunctie hier op de site. Wij staan u graag te woord, en helpen u te kiezen voor de juiste auto en aanhanger verlichting.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »