• Lorem ipsum

Dit lasgereedschap heeft u nodig voor lassen!

26 Sep 2019

Het lasapparaat

Het belangrijkste accessoire om succesvol te kunnen lassen is een lasapparaat. In het assortiment van Barntool vindt u bijvoorbeeld een lasapparaat inverter. Dit type lasapparaat is een speciaal lichtgewicht lasapparaat. Ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een lasapparaat die mobiel is. Dit compacte en betrouwbare lasapparaat is geschikt voor rutiel laselektroden. Kijk snel in ons online assortiment voor meer informatie over de verschillende kenmerken en specificaties van dit lasgereedschap. Uiteraard kunt u ook altijd telefonisch of per mail contact opnemen.

 

Een lashelm

Het tweede type lasgereedschap dat noodzakelijk is om veilig te kunnen lassen is een lashelm. De lashelm is onmisbaar als u uw ogen tijdens het lassen wilt beschermen voor de schadelijke UV-straling die vrijkomt. Maakt u geen gebruik van een lashelm? Dan kunt u last krijgen van lasogen. Het hoornvlies van uw ogen is in dat geval ontstoken. In de online webshop van Barntool vindt u lashelmen in verschillende vormen en maten. Vraag onze specialist om hulp bij het uitkiezen van een lashelm. Ook voor bijpassende lashelm beschermplaatjes bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Een laskar en reduceerventiel

Tot slot raden wij het aan om een laskar en een reduceerventiel aan te schaffen. Ook deze artikelen zijn online te bestellen bij Barntools. Uw lasapparaat kunt u eenvoudig op uw laskar monteren en zo gemakkelijk rondrijden. In een laskar is ook plaats voor de benodigde lasaccessoires. Bent u nog op zoek naar een reduceerventiel? Dan kunt u bij ons terecht. Wij verkopen een reduceerventiel die kan worden geplaatst op een CO2 Argon fles. Het ventiel zorgt ervoor dat de druk van het gas in de fles wordt verlaagd en gebruikt kan worden om te lassen.

 

Benader onze lasspecialist voor meer informatie over het lasgereedschap

Wilt u meer te weten komen over de verschillende soorten lasgereedschap die in ons assortiment te vinden zijn? Bekijk dan snel op onze website de verschillende kenmerken en specificaties van de producten. Uiteraard kunt u voor meer informatie en advies altijd contact opnemen met een van onze specialisten. Bel ons op 06 5390 1925 of mail naar [email protected]>.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »